حداقل 100 میلیارد سیاره در کهکشان راه شیری وجود دارد. به سیاره هایی که خارج از منظومه شمسی باشند، سیاره های فرا خورشیدی می گویند.
ما انسان ها درباره ی سیارات غیر خورشیدی اطلاعات کمی در دست داریم. بعضی از آن ها به شدت سرد و بعضی از آن ها به شدت داغند. بهتر است بگوییم که ما بدون شک روی اکثر سیارات دیگر بیش از چند ثانیه دوام نمی آوریم.
سیاره ی کپلر/ Kepler-13Ab یکی از آن سیارات عجیب و غریب است. دمای این سیاره در روز به 2760 درجه سانتی گراد می رسد. و البته یک چیز دیگر! همانطور که در زمین برف می بارد، در این سیاره ی جالب از آسمان ماده ای مانند کرم ضدآفتاب می بارد.
ستاره شناسان دانشگاه پنسیلوانیا، از توانایی های چشمگیر تلکسوپ هابل استفاده کردند تا این سیاره ی فراخورشیدی را بهتر بشناسند و جزئیات بیشتری از آن به دست آورند. نتایج کار آن ها تصویری به ما ارائه می دهد که به سختی قابل تصور است اما از نظر علمی اثبات شده.
سیاره ی کپلر 13- آبی یک سیاره گازی غول پیکر است. اگر می خواهید بدانید این سیاره چقدر بزرگ است باید گفت که سیاره ی مشتری در برابر این سیاره بسیار ناچیز به نظر می رسد. این سیاره به ستاره ی میزبان خود به شدت نزدیک است و برای همین در یک قفل جزر و مدی گیر افتاده است در نتیجه یک طرف شب و یک طرف روز دارد که هیچ وقت تغییر نمی کند.
در حین مطالعه ی اتمسفر این سیاره، تیم تحقیق چیز جالبی کشف کردند. تیتانیوم اکساید که از مواد اصلی تشکیل دهنده ی کرم ضد آفتاب است، در اتمسفر این سیاره کریستالیزه می شود و بعد به دلیل جاذبه ی آن، مانند برف به روی این سیاره می بارد.