تحقیقات جدید نشان می دهد، موجودات بیگانه ممکن است بر روی غبار های فضایی از سیارات دیگر به زمین منتقل شده باشند. با اینجاست دات نت همراه باشید.
جریانات پرسرعت میان سیاره ای ممکن است میکرو ارگانیسم هایی را از جهان های دیگر به سیاره ما آورده باشند. تحقیقات مذکور که توسط دانشگاه ادینبرو انگلستان انجام شده است، می تواند ایده های تازه ای را برای یافتن منشاء حیات به دانشمندان ارائه دهد.
این غبارات کیهانی که می توانند با سرعت 70 کیلومتر بر ثانیه در فضا سفر کنند، ممکن است موجوداتی را نیز از زمین به مکان ها دوردست برده باشند. نکته جالب آن جاست که برخی از باکتری ها و گیاهان می توانند در فضا زنده بمانند. حیوان بسیار کوچک و سرسختی مانند تاردیگرید نیز می تواند در فضا دوام بیاورد.
پروفسور آرجون بریرا، رهبر این تحقیقات می گوید: “این گزاره که برخورد های غبارات کیهانی با یکدیگر می تواند ارگانیسم ها را در طول مسافت های عظیم بین سیارات جا به جا کند، دورنمای هیجان انگیزی را درباره منشا حیات و هم چنین اتمسفر سیارات بر می انگیزد.”
غبارات کیهانی یا فضایی، گرد و غبار هایی هستند که در فضا وجود دارند. این غبارات در بالای اتسمفر کره زمین نیز یافت می شوند. بیشتر اجزای غبارات کیهانی، بین چند مولکول تا ذرات یک میکرونی است. هرساله 40 هزار تن غبار فضایی بر سطح زمین فرود می آید.
تحقیقات دیگری که در سال 2010 توسط دانشگاه کمبریج انجام شده است، ادعا می کند در برخی از غبارات فضایی میکروفسیل نیز می توان یافت.
تاردیگرید ها که کمی قبل اسم آن ها را آوردیم، حیواناتی بسیار کوچک و کم تحرک اما سرسخت هستند. تاردیگرید که با نام خرس آبی نیز شناخته می شود، در برابر پرتو های رادیواکتیو، سرمای طاقت فرسا، گرمای شدید، بی آب و غذا ماندن و بسیاری از شرایط سخت دیگر مقاومند. این موجود میکروسکوپی ممکن است از کره زمین به وسیله غبارات فضایی به سیارات دیگری نیز منتقل شده باشد.