نتایج به دست آمده از این سیاره، ستاره شناسان را گیج کرده است. سیاره ای فراخورشیدی به نام NGTS-1b کشف شده است که از نظر فیزیکی نباید وجود خارجی داشته باشد!
ستاره ی کوتوله ی کوچکی، این سیاره ی گازی بزرگ را میزبانی می کند. این سیاره ی بزرگ از نظر اندازه با مشتری برابری می کند.سیاره ی NGTS-1b 600 سال نوری با ما فاصله دارد. وجود سیاره ای با این مشخصات، قبلن نامحتمل به نظر می رسید. تحقیقات درباره ی این سیاره به رهبری دانشگاه واریک انجام شده است.
دلیل تعجب برانگیز بودن چنین سیاره ای در فضا این است که نظریه های قبلی عقیده داشتند، “ستاره های کوچک به سرعت و بی فوت وقت می توانند سیاره های صخره ای تشکیل بدهند. اما نمی توانند به اندازه ی کافی ماده گرد هم بیاورند تا سیاره ای با اندازه ی مشتری تشکیل شود.”
ستاره ی میزبان این سیاره ی غول پیکر، یک کوتوله ی قرمز است. کوتوله های قرمز متداول ترین ستاره های جهان هستی هستند. پس بعید نیست منظومه های جدید دیگری با این مشخصات، انتظار محققان را بکشند.
این اولین سیاره ی خارج از منظومه شمسی است که در پروژه ی NGTS کشف شده است. 12 تلسکوپ قدرتمند در کشور شیلی از این پروژه پشتیبانی می کنند.