Mad Max : Fury Road در سال 2015 اکران شد. در این فیلم تام هاردی در نقش مکس با شارلیز ترون در نقش فیوریسا همراه شد تا یکی از بهترین فیلم های آن سال را رقم بزنند. نسخه اریجینال Mad Max در سال 1979 اکران شد و در این فیلم مل گیبسون ایفای نقش اصلی را بر عهده داشت. هیچکدام از مدمکس های مل گیبسون به موفقیت هنری Mad Max تام هاردی نرسیدند.
در این مطلب از اینجاست دات نت قصد داریم به بررسی 10 فکت و حقیقت جالب درباره فیلم Mad Max جاده خشم بپردازیم:
1- تام هاردی پس از دیدن بازی خودش در “مدمکس: فیوری رود” از جورج میلر، کارگردان این فیلم، عذرخواهی کرد. او در کنفرانسی در جشنواره کن گفته است، کارگردان توقعات زیادی از بازیگران در طول فیلمبرداری داشته و او نتوانسته همه آن ها را برآورده کند.
2- فیلم Mad Max به ترتیب پخش شده، فیلمبرداری شده است. بسیاری از فیلم ها دقیقن به ترتیب فیلمنامه ضبط نمی شوند، چه بسا صحنه آخر فیلم در روز اول فیلمبرداری ضبط شود. اما مدمکس فیوری رود اینطور نبوده و ضبط سکانس ها دقیقا به ترتیب فیلمنامه انجام شده است.
3- تدوینگر فیلم، همسر کارگردان بوده است. تدوین فیلم Mad Max فیوری رود توسط مارگارت سیکسل انجام شده که او همسر کارگردان فیلم یعنی جورج میلر است. سیکسل هفته ای شش روز و به مدت دو سال صرف تدوین فیلم مد مکس کرد و در نهایت به دلیل تدوین شگفت انگیز خود اسکار گرفت.
4- شارلیز ترون در حین فیلمبرداری Mad Max به شکلی اتفاقی با آرنج دماغ تام هاردی را شکست.
5- تام هاردی برای بازی در نقش مکس با مل گیبسون ناهار صرف کرده و برای بازآفرینی این نقش از او اجازه گرفته. مل گیبسون هم به او اجازه داده و برای تام هاردی و جرج میلر دعای خیر کرده است.
6- جرج میلر ابتدا قصد داشت از هیث لجر برای بازی نقش مدمکس استفاده کند اما او در سال 2008 بر اثر خودکشی در گذشت. هیث لجر را بیشتر با نقش جوکر در فیلم شوالیه تاریکی می شناسند.
7- به گفته شارلیز ترون، برای فیلمبرداری یکی از سکانس های Mad Max نزدیک به 128 روز وقت صرف شده است.
8- فیلمبرداری مدمکس ابتدا قرار بود در استرالیا انجام شود، اما به دلیل بارش سنگین باران پروژه به کشور آفریقایی نامیبیا منتقل شد.
9- تام هاردی برای ایفای نقش در سه فیلم Mad Max دیگر اعلام آمادگی کرده. اما اکنون از برنامه ساخت این دنباله ها خبری در دست نیست.
10- فیلم مدمکس فیوری رود موفق به دریافت شش جایزه اسکار شده است. بهترین تدوین، بهترین طراحی لباس، بهترین گریم، بهترین میکس صدا، بهترین ادیت صدا و بهترین طراحی صحنه. مدمکس علاوه بر این، در چهار زمینه دیگر نامزد شده بود: بهترین فیلم سال، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمبرداری و بهترین جلوه های ویژه.