در این پست از اینجاست دات نت قصد داریم به بررسی هاوال H2 و مشخصات و آپشن های آن بپردازیم. HAVAL H2 قرار است توسط بهمن موتور در ایران عرضه شود و بازه قیمت آن به احتمال زیاد بین 90 تا 110 میلیون تومان خواهد بود.
هاوال یکی از بهترین برند های خودروی چینی است که توسط شرکت گریت وال تولید و عرضه می شود. در مطلبی جداگانه به طور کلی به برند هاوال نگاهی انداختیم. حال قصد داریم نگاهی به جمع و جور ترین کراس اوور این کمپانی یعنی هاوال اچ دو داشته باشیم.
هاوال H2 از نظر قیمتی رقبای قدری چون هایما S7 و جک S5 را پیش روی خود دارد. رقبای این خودرو از نظر اندازه عبارتند از نیسان جوک، سنگ یانگ تیوولی و لیفان X60. هاوال h2 پیش از این در کشور هایی مثل استرالیا، نیوزلند، آفریقای جنوبی و چین نیز عرضه شده است.
آپدیت اردیبهشت 1397: بهمن موتور قیمت هاوال H2 را به طور رسمی در ایران، 95 میلیون و 890 هزار تومان اعلام کرده است و فروش این خودرو آغاز شده.
هاوال H2 و طراحی آن
طراحی هاوال اچ دو به طور کلی متوازن به نظر می رسد. این خودرو توسط تیمی به سرپرستی پیر لکرک طراحی شده. لکرک سابقن رییس بخش طراحی بی ام و بوده است. جالب آنجاست که می توان شباهت هایی بین H2 و بی ام و X1 در نمای جانبی پیدا کرد.
نمای جلوی هاوال H2 دوست داشتنی تر از نمای عقب آن است. چون در نمای جلوی شاسی بلند ها هاوال به طور کلی یک هویت مشترک را می توان دید. اما نمای عقب H2، بیننده را یاد بسیاری از خودرو های چینی دیگر و البته تعدادی از خودرو های ژاپنی می اندازد.
یک نکته منفی در نمای بیرونی هاوال اچ 2 استفاده بیش از حد از نام HAVAL است. چون یکبار روی جلوپنجره خودرو و باردیگر روی ستون C و دوباره روی نمای عقب خودرو نام HAVAL را می بینیم. به علاوه مارک HAVAL جلوی خودرو با کلیت با کفیت آن سازگاری ندارد.
امکانات و آپشن های هاوال H2
طراحی داخلی و داشبورد هاوال h2 ساده اما باکیفیت است. اگر بخواهیم به تجهیزات و امکانات این خودرو نگاهی داشته باشیم، می توان تمامی آپشن های معمول را دید مثل: صفحه تاچ اسکرین 7 اینچی، دوربین و سنسور عقب، تهویه مطبوع اتوماتیک، سیستم استارت دکمه ای و رینگ آلومینیومی 18 اینچ.
تکنولوژی های دیگری نیز در اچ 2 استفاده شده. سیستم کنترل فشار تایر ها (TMPS) که ایمنی رانندگی را تا حدی افزایش می دهد. به علاوه باعث مصرف کم تر سوخت و سواری نرم تر می شود.
سیستم تهویه اتوماتیک دوگانه در این خودرو این امکان را فراهم می کند که راننده و سرنشین کناری او بتوانند از دو دمای متفاوت بهره مند شوند.
هاوال H2 هم چنین از دوربین جانبی پیشگیری از برخورد به جدول بهره می برد، که به پارک کردن آسان خودرو کمک می کند.
سیستم صوتی تصویری این خودرو از امکانات معمول مثل USB، AUX و بلوتوث بهره می برد. بلندگو های این خودرو 6 عدد و استریو هستند. به علاوه مثل سایر رقبا، این خودرو از دکمه های کنترل روی فرمان نیز بهره می برد.
ایمنی هاوال h2
ترکیبی از طراحی بیرونی درست و 6 کیسه هوا باعث شده هاوال h2 خودروی ایمنی باشد. این خودرو توانسته 5 ستاره ایمنی کامل را از سازمان استاندارد خودرویی استرالیا / ANCAP دریافت کند.
ترمز جلو و عقب این خودرو دیسکی است. ترمز ها مجهز به ABS، BA، ESP و EBD هستند. به علاوه این خودرو دارای سیستم اتو هلد است که در ترافیک و در سربالایی ها به کار می آید.
جنبه فنی و رانندگی هاوال H2
همانطور که گفتیم این خودرو از سیستم استارت دکمه ای بهره می برد. به علاوه دارای سیستم ورود بدون کلید نیز هست. اچ 2 همچنین از فرمان برقی بهره می برد.
هاوال H2 دارای یک موتور 1.5 لیتری توربو با توان 147 اسب بخار است و به یک گریبکس اتوماتیک 6 سرعته تیپ ترونیک مجهز شده.
نشریه استرالیایی Car Advice در تست هاوال H2 می گوید: “موتور این خودرو پاسخ مناسبی دارد و گریبکس اتوماتیک 6 سرعته آن برای استفاده شهری به خوبی تنظیم شده.” دیگر نکته مثبت به عقیده این نشریه استرالیایی، فرمان برقی به نسبت نرم و به خوبی تنظیم شده این خودرو است.
این نشریه می افزاید نکته منفی هاوال h2 تاخیر توربوی آن یا توربو لگ است. کار ادوایس، تاخیر توربوی آن را به خودرو های دهه 90 میلادی تشبیه کرده است.
نتیجه گیری Car Advice از تجربه رانندگی هاوال اچ 2 مثبت است و بعد از تجربه چند صد کیلومتر شهری، اتوبانی و جاده ای در نهایت آن را برای اکثر مردم دلپذیر می داند.
مشخصات فنی هاوال h2
موتور: GW4G15B بنزینی 4 سیلندر
حجم موتور: 1.5 لیتری
نوع موتور: توربو شارژ
توان: 147 اسب بخار
گشتاور: 202 نیوتون متر
شتاب صفر تا صد: 11.6 ثانیه
گریبکس: 6 سرعته اتوماتیک با حالات عادی، اقتصادی و برفی
مصرف سوخت ترکیبی: 9 لیتر در 100 کیلومتر
حجم باک: 55 لیتر
وزن: 1529 کیلوگرم